Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Школи Покрова. У новий навчальний рік з новими освітніми можливостями.

Школи Покрова. У новий навчальний рік з новими освітніми можливостями.
17 Вер 2020 12:56 | Новини Покрова

Нинішнє покоління дітей росте в оточенні різноманітних гаджетів, тому і сприйняття інформації у них відбувається не так як у дорослих. На перший план виходить візуалізація. Саме тому на уроках педагоги використовують дедалі більше інтерактивних методів та засобів навчання. Освітні заклади міста за останні п’ять роки зробили великий крок у технічному переоснащені. Це питання є пріоритетним для міського голови Олександра Шаповала.
Місто закуповує для них комп’ютери, проектори, вже придбана перша сенсорна панель, яку установили у СЗШ №6.
Там вона замінила звичайну дошку у класі інформатики, ставши засобом інтерактивного обміну інформації та живої взаємодії вчителя та учнів.
За словами директора школи Ірини Бондаренко, сенсорна панель — чудовий спосіб зацікавити учнів та краще донести потрібний матеріал. Вона поєднує в собі функціонал проектора, комп’ютера, флешкарти, сенсорної дошки, допомагаючи вчителю ефективно і динамічно подавати інформацію. Це активізує учнів, підвищує залученість, мотивацію та інтерес до процесу навчання, що і довели уроки інформатики. Тож у школі вже встигли оцінити переваги інтерактивних технологій і задоволені подарунком, отриманим перед початком навчального року.
Це не перша і не останнє таке придбання для освітніх закладів міста. Покров впевнено тримає курс на задоволення запитів сучасних освітніх стандартів та технічне переоснащення освітніх закладів.

Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250