Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Швидше! Вище! Сильніше! У Покрові відзначили День фізкультури та спорту.

Швидше! Вище! Сильніше! У Покрові відзначили День фізкультури та спорту.
15 Вер 2020 11:19 | Новини Покрова

На цих вихідних Покров відзначив свято фізичної культури та спорту, які посідають важливу нішу у житті нашого міста.
Для когось — це професія, для декого — спосіб життя, для інших розвага. Врешті, спортсмен живе у кожному з нас, бо спорт – це прагнення бути кращим і досягти більшого, це азарт, що виникає при наближенні до мети, це емоції, які супроводжують кожну перемогу і кожну поразку.
Весь цей спектр почуттів пережили учасники спортивних заходів, підготовлених відділом молоді та спорту міськвиконкому разом із спортивними осередками Покрова та ентузіастами. Крім гарного настрою, бадьорості та азарту, були й подарунки і звичайно, привітання від міського голови Олександра Шаповала.

“Я люблю спорт”
Саме під таким девізом зустріли День фізкультури і спорту вихованці міської Дитячо-юнацької спортивної школи ім. Дані Дідіка. Спеціально для свята на території школи було встановлено яскраву тематичну фотозону на фоні якої із задоволенням фотографувалися юні спортсмени.
Цього дня вони змогли показати і свої професійні навички. Було проведено першість ДЮСШ з футболу. Свою силу, спритність і витривалість продемонстрували вихованці відділення дзюдо.
Не залишилися осторонь свята спортсмени та викладачі КДЮСШ “Манганіт”, які провели на стадіоні традиційні “Веселі старти”.
Тож наші багаті спортивні традиції продовжують передаватися новому поколінню атлетів Покрова.

“Спортивні панянки”
Святковий ранок почався із зарядки. Містяни мали можливість долучитися до волонтерського проекту “Спортивні панянки”, який вже протягом трьох років щосуботи збирає у центральному парку активних, молодих душею панянок.
Досвідчені фізкультурниці вже задають тон і ведуть за собою тих, хто готовий до змін, незважаючи на вік.
Ранок молоді починається з йоги
З фізичних навантажень розпочався день і для молоді. Ще одна соціально-оздоровча ініціатива, яка набирає популярності серед поціновувачів спорту, краси та здоров’я.
“Ранок молоді починається з йоги” – це сила, витривалість, енергійність, ясне мислення та гарне самопочуття.
Шахи
До свята фізкультури й спорту традиційно долучилися представники шахової спільноти Покрова. У центральному парку пройшов дитячий шаховий турнір. Цього сонячного дня на свіжому повітрі знову кипіли напружені інтелектуальні поєдинки. За перемогу змагалися 12 юних покровчан, які були розподілені на дві вікові групи.
Переможці та призери отримали грамоти.
“Тайкан ММА”
Яскраве видовище з нагоди свята очікувало і численних гостей парку ім. Бориса Мозолевського. Увечері тут відбувся справжній бійцівський турнір на відкритому повітрі. Відразу 6 пар спортсменів клубу “Тайкан ММА. Покров” провели видовищні товариські поєдинки, подарувавши людям неймовірні емоції. Бійці демонстрували чудову ударну техніку, яку комбінували з елементами боротьби та змішаних бойових мистецтв.
Глядачі палко підтримували спортсменів, оплесками дякували їм за мужність і стійкість в поєдинках.
Велодень
Близько двох десятків покровчан розпочали недільний ранок з велопрогулянки. Більшість з них – постійні учасники міського клубу “VeloPokrov”, який вже два місяці об’єднує прихильників активного дозвілля.
Цього разу велодень для них розпочався по-святковому.
Як завжди, черговий маршрут був новим і незмінно пізнавальним та цікавим. Цього разу велолюбителі, серед яких як титуловані спортсмени так і аматори, вирушили до селища Гранітного, що знаходиться поблизу Перевізьких Хуторів, на правому березі Базавлука.
До святкування Дня фізичної культури та спорту долучилися заклади культури. Шолоховський будинок культури підготував цікаві заходи для юних мешканців старостинського округу, не залишилися осторонь цієї події і клубні заклади селищ міста.

Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250