Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

МІСТО ПОКРОВ ЗА ТИЖДЕНЬ

МІСТО ПОКРОВ ЗА ТИЖДЕНЬ
9 Вер 2020 08:18 | Новини Покрова

Освіта
На минулому тижні розпочалися заняття в закладах загальної середньої освіти. Для учнів проведено уроки на тему “Культура здорового способу життя у нових обставинах.
Дитячі садки працюють в умовах адаптивного карантину.

Медицина
На лікуванні у цілодобовому стаціонарі перебувало 56 хворих, 49 пацієнтів нині знаходяться у денному стаціонарі хірургічного профілю.
До Центру первинної медико-санітарної допомоги звернулося 1692 особи, 93 – отримали невідкладну допомогу в амбулаторіях.
Бригади екстреної медичної допомоги здійснили 159 виїздів.

Соціальна сфера
Під час карантину в управлінні праці та соціального захисту населення обмежено відвідування громадянами.
З метою перерахунків та призначень державних гарантій в режимі карантину здійснено прийом 172 громадян. Консультації отримали 130 осіб, які не потребують термінового вирішення питань.
Мобільною бригадою соціально-психологічної допомоги постраждалим від домашнього насильства та насильства за ознакою статі здійснено три виїзди, відвідано сім родин за місцем проживання.
Підготовлено 12 направлень на забезпечення осіб з інвалідністю технічними засобами реабілітації.
В управлінні обліковується 2990 отримувачів житлових субсидій, 2832 – державних допомог, 1622 домогосподарств, де користуються пільгами, 280 учасників АТО, 414 ВПО.
У територіальному центрі соціального обслуговування продовжують доглядати за немічними підопічними вдома, дотримуючись заходів безпеки.
Проводять моніторинг стану здоров’я підопічних, виконують доручення, виявляють потреби, інформують про профілактичні заходи попередження простудних захворювань. В рамках адаптивного карантину діє Університет ІІІ віку.
У міській філії обласного центру зайнятості відновлено особистий прийом відвідувачів. Прийом документів для реєстрації проводиться за особистим зверненням шукача роботи, засобами електронного зв’язку та через онлайн-портал державних послуг “Дія”.

Комунальна сфера
Працівники «Добробуту» обслуговували лінії зовнішнього освітлення, здійснювали прибирання міста, покіс трав, полив та прополювання квітів, ремонтували дитячі та спортивний майданчики.
У міськводоканалі виконали 5 заявок з водопровідних мереж.

Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250