Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Отримати ортопедичну допомогу можна у місті

Отримати ортопедичну допомогу можна у місті
16 Тра 2019 13:13 | Новини Покрова

Учора у Центрі первинної медико-санітарної допомоги відбувся виїзний консультативний прийом фахівців Дніпропетровського казенного експериментального протезно-ортопедичного підприємства.

Близько двадцяти містян, котрі потребують виготовлення технічних засобів реабілітації за індивідуальним замовленням, отримали консультації заступника директора підприємства з медичної роботи – Валентина Ішлова.

Покровчани, які мають показання і відповідні лікарські висновки, отримують в управлінні праці та соціального захисту населення направлення на безкоштовне забезпечення протезно-ортопедичними виробами.

Аби людям з інвалідністю зайвий раз не їхати до Дніпра, фахівці підприємства періодично приїжджають до Покрова. Не покидаючи місто, усі, хто має проблеми опорно – рухового апарату, можуть замовити ортопедичне взуття, корсети, бандажі та інші протезно-ортопедичні вироби. Ортези, коректори постави, протирадикулітні, грижові та лікувальні бандажі, ортопедичні устілки, відрізи для сидіння, призначені для людей з обмеженою активністю — все це та інше виготовляється на підприємстві.

У разі необхідності, передбачено здійснення замірів на дому.

Про графік виїзних консультації лікарів протезно-ортопедичного підприємства можна дізнатися у реєстратурі Центру первинної медико-санітарної допомоги.

Оставить комментарий

avatar
250