Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Рекомендовано кандидата на посаду директора малого групового будинку “Надія”

Рекомендовано кандидата на посаду директора малого  групового будинку “Надія”
28 Сер 2020 14:21 | Новини Покрова

27 серпня у міськвиконкомі під головуванням секретаря міськради Анатолія Пастуха відбулося засідання конкурсної комісії на заміщення вакантної посади директора комунального закладу “Малий груповий будинок “Надія”, який добудовують у місті і невдовзі мають увести в експлуатацію.

У заздалегідь оголошеному конкурсі мали можливість взяти участь усі охочі громадяни, які відповідають заявленим критеріям, що дозволяють претендувати на дану посаду.
До конкурсної комісії надійшла одна заява від Наталії Дубіни, яка працює на посаді головного спеціаліста підрозділу з питань опіки та піклування Служби у справах дітей міськвиконкому.

Наталія Юзефівна презентувала своє бачення перспективного плану розвитку новоствореного комунального закладу, опираючись на власний досвід у цій сфері. Зазначила, що завданням керівника закладу, що призначений для тривалого проживання, виховання та соціальної адаптації дітей-сиріт, дітей, позбавленого батьківського піклування вбачає створення в малому груповому будиночку таких умов, щоб він був місцем любові, радості, впевненості і спокою для дітей, а для його працівників – місцем творчості та натхнення.

Розлянувши документи, оцінивши професійний досвід, знання, якості та перспективний план розвитку комунального закладу, члени конкурсної комісії відкритим голосуванням прийняли рішення рекомендувати міському голові кандидатуру Н.Ю. Дубіни на посаду директора комунального закладу “Малий груповий будинок “Надія” Покровської міської ради.

Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250