Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

21.05.2019 РОКУ О 15:00 В ПРИМІЩЕННІ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ ПОКРОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ, ВІДБУДЕТЬСЯ ПРЕЗЕНТАЦІЯ СПІЛЬНОГО ПРОЕКТУ ЄС/ПРООН

21.05.2019 РОКУ О 15:00 В ПРИМІЩЕННІ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ ПОКРОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ, ВІДБУДЕТЬСЯ ПРЕЗЕНТАЦІЯ СПІЛЬНОГО ПРОЕКТУ ЄС/ПРООН
15 Тра 2019 09:30 | Новини Покрова

ЄС надає 4 млн. євро для створення нових ОСББ в Україні

В Дніпропетровській області стартував проект Європейського Союзу та
Програми розвитку ООН

21.05.2019 року о 15:00 в приміщенні Виконавчого комітету Покровської міської ради, відбудеться презентація спільного проекту ЄС/ПРООН «Об’єднання співвласників будинків для впровадження сталих енергоефективних рішень» (HOUSES). Проект надаватиме підтримку об’єднанням співвласників будинків у формуванні, організаційному становленні та подальшому впровадженню енергоефективних рішень.

Протягом двох років проект буде проводити інформаційну кампанію на національному, обласному та місцевому рівнях з метою інформувати широку громадськість і місцеві громади щодо нового законодавства у сфері енергоефективності, програм Фонду енергоефективності та механізмів фінансування, які він пропонує. Проект проводитиме також серію групових та індивідуальних консультацій для активістів, які мають намір створити ОСББ, активів уже створених ОСББ та місцевої влади з питань створення ОСББ, ведення бухгалтерії та фінансового менеджменту, пошуку та отримання фінансування для ініціатив по покращенню стану будинків. Очікується, що з середині 2019 року учасники проекту зможуть самостійно залучати кошти на енергозберігаючі проекти.

Також проектом планується широкомасштабна інформаційна кампанія для підвищення обізнаності жителів Дніпропетровської області з питань енергозбереження та енергоефективності.

Проект розрахований на два роки і впроваджуватиметься у тісній співпраці з Фондом енергоефективності та Міжнародною фінансовою корпорацією.

Проект запрошує до співпраці: представників ініціативних груп, мотивованих до створення ОСББ, представників житлово-будівельних кооперативів, що мають намір реорганізуватися в ОСББ та представників діючих ОСББ, які потребують підготовки та навчання.

Подати заявку на участь в проекті HOUSES можна за посиланням http://houses.in.ua/

Контактна особа в Дніпропетровській області – Харченко Олена, тел.: 066 712 03 09,
e-mail: olena.kharchenko@undp.org

Запити ЗМІ:
Олена Харченко , регіональний координатор ПРООН з досягнення Цілей сталого розвитку:
тел. 066 712 03 09, e-mail: olena.kharchenko@undp.org

Оставить комментарий

avatar
250