Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У місті пройшли роботи з очищення каналізаційної мережі

У місті пройшли роботи з очищення каналізаційної мережі
14 Тра 2019 14:06 | Новини Покрова

Ці заходи є плановими, проводяться від одного до кілька разів на рік.

Як підкреслили у водоканалі, промивкою охопили найбільш проблемні ділянки мікрорайонів міста, орієнтувалися на звернення городян. Зважаючи на навантаження, котре приймають на себе труби, каналізаційна мережа потребує періодичного механізованого очищення.

Останні декілька років цьому важливому питанню приділяється серйозна увага. Час експлуатації основних мереж нараховує десятиліття, на трубах з’являються відкладення. Не останню роль у цьому процесі відіграє і неправильна експлуатація каналізації містянами, які засмічують мережу побутовими відходами.

Планова профілактична промивка дозволяє вирішувати цю проблему, подовжувати «життя» мереж. Що важливо, ця робота не вплинула на звичайний ритм життя містян, проводилася без зупинки водоканалу. У комплексі із заміною каналізаційних вводів, що проводить управляюча компанія «Універсал – сервіс», очевидним є результат – зменшення кількості звернень городян. Керівництво водоканалу говорить про ефективність таких кроків, разом з тим, наголошує на інших нагальних проблемних моментах, які потребують вирішення і щодо яких триває робота.

Оставить комментарий

avatar
250