Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

НА СЕСІЇ МІСЬКОЇ РАДИ ПОКРОВА.

НА СЕСІЇ МІСЬКОЇ РАДИ ПОКРОВА.
3 Сер 2020 14:10 | Новини Покрова

31 липня відбулося чергове засідання 59 сесії Покровської міської ради.

Депутати розглянули та затвердили 27 проектів рішень.

Внесли зміни до бюджету, взяли на облік майно, що знаходиться в межах міської територіальної громади і має ознаки безхазяйного.

Дали згоду Департаменту капітального будівництва ДніпроОДА на реконструкцію відділення екстреної медичної допомоги Центральної міської лікарні.

Затвердили Положення про Молодіжну раду при виконавчому комітеті Покровської міської ради. Відтак до консультативно-дорадчого, представницького органу з питань молодіжної політики, що обирається на два роки, за рейтинговим відбором можуть увійти до п’ятнадцяти молодих людей віком від 14 до 35 років. Нову редакцію згідно чинного законодавства отримали положення й інших структурних підрозділів виконкому.

Сесією ухвалено створення комунального закладу «Малий груповий будинок «Надія» та затверджено його положення. Згідно якого «Надія» – це заклад системи соціального захисту, призначений для тривалого проживання, виховання та соціальної адаптації дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, в тому числі дітей з інвалідністю та осіб з їх числа, в умовах, наближених до сімейних.

Внесено зміни до міської цільової програми про розвиток фізичної культури та спорту, доповнено підпунктом про спортивні заходи обласного, всеукраїнського, міжнародного рівня. Разом з тим, з метою стимулювання спортсменів, затвердили Порядок виплат грошових винагород учасників змагань «Кубок Губернатора» з футболу серед аматорських команд сезону 2020/2021 років, який невдовзі буде проходити.

Було ухвалено зміни до міської Програми «Здоров’я Покровчан на 2019-2023 роки – збільшено фінансування на забезпечення безкоштовним зубопротезування пільгових категорій населення.

Також сесією було прийнято рішення про проведення нормативної грошової оцінки земельної ділянки, цільове призначення якої – розміщення та експлуатація основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємствами, що пов’язані з користуванням надрами. Врегулювання земельних відносин, забезпечить економічно-обгрунтовані надходження до міського бюджету.

Ухваливши усі проекти рішень, депутати почули відповіді на питання щодо форс-мажорної ситуації, яку допустили підрядники під час капітального ремонту покрівлі будинку № 47 по вулиці Центральній. Наразі там працює міська комісія, яка оцінює збитки через протікання у квартирах верхніх поверхів.

Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250