Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Юній покровчанці Марії Марчук присвоєно звання Майстер Спорту.

Юній покровчанці Марії Марчук присвоєно звання Майстер Спорту.
30 Лип 2020 09:04 | Новини Покрова

Покров посідає високі позиції в автомодельному спорті. Завдяки енергії справжніх ентузіастів та підтримці міського голови Олександра Шаповала, цей високотехнічний вид у Покрові не лише зберігся, але й постійно прогресує. Автомоделісти Будинку творчості дітей та юнацтва, вихованці тренера Володимира Томілова, неодноразово ставали переможцями та призерами численних змагань.

Тож не дивно, що досягнення наших автомоделістів відзначають на найвищому рівні. Приємною новиною стало повідомлення про те, що вихованці автомодельного гуртка Марії Марчук присвоєно почесне звання Майстер спорту України.

Клопотання про її нагородження було подане Федерацією автомодельного спорту. Відповідний наказ видало Міністерством молоді та спорту України.
Відзнака для дівчини є цілком заслуженою. В автомодельному гуртку вона займається близько 6 років. Марія неодноразовий учасник і переможець багатьох Всеукраїнських змагань. Входить до складу команди “Чемпіон” нашого БДТЮ.

У 2019 році покровчани дійсно стали чемпіонами України серед шкільної молоді у своїй категорії.
Це не перша відзнака такого рівня для наших автомоделістів. Минулого року відразу двоє вихованців гуртка Роман Діденко та Анна Булка теж були удостоєні звання “Майстер спорту”.

Щиро вітаємо Марію Марчук і її тренера Володимира Томілова із заслуженою нагородою, яка є символом майстерності та самовіддачі. Бажаємо успіхів і нових перемог, які примножать спортивну славу Покрова!

Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250