Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У комп’ютерних класах Шолоховської школи, що у старостинському окрузі Покрова, з’явилися кондиціонери

У комп’ютерних класах Шолоховської школи, що у старостинському окрузі Покрова, з’явилися  кондиціонери
23 Лип 2020 09:11 | Новини Покрова

Місяць тому за кошти міського бюджету заклад було укомплектовано сучасними моноблоками, тепер у навчальних кабінетах встановлено і кондиціонери.

Для школи це надзвичайно важливо, бо один з класів розташовано на другому, інший на третьому поверхах, тож питання комфортного навчання дітей та нормальної роботи техніки стояло актуально. Сьогодні кабінети оснащені всім необхідним для результативного навчання.

-Це питання було одним з важливих, бо для нормального функціонування комп’ютерного класу, техніки, необхідні були кондиціонери. Про це ми говорили з міським головою Олександром Шаповалом на початку березня, коли оглядали технічні можливості школи. Тоді він пообіцяв вирішити це питання. Сьогодні класи з новими моноблоками та кондиціонерами, ми з нетерпінням очікуємо на початок навчання, – говорить директор школи Віталій Натиканий.

На цьому наголошує і викладач інформатики Олександр Волков, зазначаючи, що нова техніка повністю відповідає сучасним вимогам, моноблоки з Wi-Fi, що спрощує процес їхнього налаштування, бо немає потреби прокладати мереживний кабель. Техніка – це додаткова теплоенергія, тож без кондиціонерів не обійтися. Комп’ютерів стало більше, відповідно, більше дітей зможе за ними працювати, що позначиться і на результатах.

-Протягом останніх чотирьох років ми системно оновлюємо техніку у закладах освіти, це необхідність, адже час не стоїть на місці і від технічного переозброєння залежить процес навчання, рівень знань школярів,- говорить міський голова Олександр Шаповал.

Нагадаємо, у 2017-му комп’ютерну базу булооновлено у НВО, СЗШ№4, Будинкутворчості. Комплекс сучасноїоргтехнікивстановлено для дітей з особливими потребами у шостій та дев’ятій школах. У 2018-му за коштидержавноїсубвенції укомплектовано три комп’ютернікласи. У 2019 – мупридбано 14 комп’ютерів для реалізаціїконцепціїНовоїукраїнськоїшколи, у рамках реалізаціїзаходів, спрямованих на підвищенняякостіосвітипридбано 45 ноутбуків для учнів НВК№2. 2020-й теж не став винятком, продовжуючипозитивнутенденцію.

Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250