Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Сила – це краса.Новини Покров.

Сила – це краса.Новини Покров.
20 Лип 2020 14:30 | Новини Покрова

Відділ молоді та спорту міськвиконкому продовжує цикл відеознайомств «Ти творець свого майбутнього». Кожний такий сюжет доводить, що молодь Покрова – креативна, наполеглива, вміє вчитися і працювати над собою.
Не лише своє життя, а й власне тіло уміє моделювати покровчанка Тетяна Гордієнко.

Неймовірна фізична форма, сталеві м’язи, яскрава посмішка. Та за усім цим криється важкі тренування, жорсткий режим харчування і, безумовно, сила волі та повна самовіддача. А коли дізнаєшся, що спортсменка любляча мама і берегиня сім’ї, її особистість викликає ще більше захоплення.
– Моя мотивація – це моє відображення в дзеркалі, – говорить бронзова призерка чемпіонату України, володарка 7 місця в топ 10 світового рівня в категорії фітнес-бікіні.

Спорт завжди був у її житті, а після народження сина змінила підхід до тренувань. До цього надихнув онлайн-марафон срібної призерки чемпіонатів Європи та світу з фітнесу та бодібілдингу Анни Скворцової.
Перші результати додали впевненості, з’явилася мрія особисто зануритися у світ «залізних людей», а не лише спостерігати за змаганнями через екран.
Наміри Тетяни підтримав чоловік, і вона почала серйозно готуватися до змагань.
Сьогодні вона титулована спортсменка і не зупиняється на досягнутому. Своїм прикладом доводить, що сила – це краса, а успіх – наполеглива праця і сила волі.
Побачити відеосюжет про Тетяну Гордієнко можна за посиланням https://www.facebook.com/sportpokrov/videos/279699083249460.

Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250