Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

МІСТО ПОКРОВ ЗА ТИЖДЕНЬ

МІСТО ПОКРОВ ЗА ТИЖДЕНЬ
13 Лип 2020 14:50 | Новини Покрова

Освіта

Триває основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання 2020 року. На минулому тижні випускники пройшли тестування з англійської мови та історії України. Решта школярів на літніх канікулах.

В умовах адаптивного карантину працюють заклади дошкільної освіти.

Медицина

На лікуванні у цілодобовому стаціонарі перебувало 65хворих, 54пацієнти  нині знаходяться у денному стаціонарі  хірургічного профілю.

ДоЦентрупервинної медико-санітарноїдопомогизвернулося1497осіб, 107 -отрималиневідкладнудопомогу в амбулаторіях.

Бригадиекстреноїмедичноїдопомогиздійснили 160виїздів.

Соціальна сфера

Під час карантину в управлінніпраці та соціальногозахистунаселення обмеженовідвідуваннягромадянами.

З метою перерахунків та призначеньдержавнихгарантій в режимі карантину здійсненоприйом194громадян. Консультаціїотримали 132 особи, які не потребуютьтерміновоговирішенняпитань.

Опрацьовано 48 звітів підприємств та 43 від ФОП щодо середньооблікової чисельності та середній заробітній платі працівників підприємств, установ та організацій, ФОП за ІІ квартал 2020 року.

На обслуговуваннятериторіального центру взято шістьосіб, ще чотири заяви опрацьовується.

Підготовлено 22 направлення щодо забезпечення осіб з інвалідністю технічними засобами реабілітації.

В управлінніобліковується 2874отримувачівжитловихсубсидій, 2832 – державнихдопомог, 1634 домогосподарств, де користуютьсяпільгами, 276учасників АТО, 415ВПО.

У територіальномуцентрі соціальногообслуговуванняпродовжуютьдоглядати за немічнимипідопічнимивдома, дотримуючисьзаходівбезпеки.

Також в онлайн режиміпроводятьмоніторинг стану здоров’япідопічних, виконуютьдоручення, виявляють потреби, інформують про профілактичні заходи попередженняпростуднихзахворювань та виконанняумов адаптивного карантину.

У міськійфілії  обласного центру зайнятостіреєстраціябезробітних проводиться безконтактно: документи на реєстраціюприймаються через поштовускриньку, розміщенупривході, або в електронномувигляді.

Для осіб, якіщойнозареєструвалися, з квітняпроводятьсяінформаційні онлайн –прийоми, метою якихєінформуваннябезробітнихщодоінтернет – ресурсівпошукуроботи, отриманняпрофорієнтаційнихпослуг та інше.Надано31профінформаційну, 56профконсультаційнихконсультацій та 38з професійногонавчання та працевлаштування.

Протягомтижня для безробітних через скайп-зв’язок проведено три вебінари і один  для працівників Покровської міської філії на тему «Комунікативна компетентність як основа ефективного професійного спілкування».

Комунальна сфера

Працівники «Добробуту» обслуговують  лінії зовнішнього освітлення, здійснювали прибирання міста, покіс трав, догляд за зеленими насадженнями, продовжують проводити санітарно-протиепідемічні заходи.

У міськводоканалівиконали7заявок з водопровідних мереж.

Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250