Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

ПРОЕКТ, ЩО ЗНАЙОМИТЬ МІСТЯН З МОЛОДДЮ ПОКРОВА

ПРОЕКТ, ЩО ЗНАЙОМИТЬ МІСТЯН З МОЛОДДЮ ПОКРОВА
3 Лип 2020 16:21 | Новини Покрова

Молодіжна спільнота – загальне поняття, аби розкрити його в особистостях, відділ молоді та спорту започаткував цикл відео знайомств «Ти- творець свого майбутнього». У кількахвилинних сюжетах розповідають про молодих та небайдужихпокровчан, хто змінює цей світ, самостверджуючись у музиці й спорті, туризмі й бізнесі.

Першу розповідь присвятили мрійнику, закоханому у життя – Роману Романцю.
А другу – члену молодіжної ради, спортсмену, засновнику та керівнику родинного соціально-благодійного проекту «Незламний козацький дух» – Миколі Касьянову.
Вже декілька років він відроджує національні традиції, зберігаючи спадщину свого рідного селища –Чортомлик. Професійний боксер, суддя з тайського боксу, Микола вирішив втілити у життя свою давнішню мрію, не побоявшись іти уперед.

За декілька років реалізував свою ідею, відтворив автентичну господу, де разом з родиною займається конярством.
-В цьому мене всебічно підтримує міський голова Олександр Шаповал,- говорить Микола Касьянов, розповідаючи про справу свого життя.
Сьогодні господа козака Миколи добре відома містянам і не тільки, бо тут популяризують іпотерапію з фітотерапією – реабілітацію природою. Родина допомагає людям з особливими потребами, особливо дітям, які отримують заряд не лише позитивних емоцій, а й лікувальний ефект. Родина Касьянових змогла створити унікальний проект, де національно-патріотична складова поєднана з сучасними напрямками. Ті, хто завітав до обійстя, не забудуть спілкування з кіньми, знайомства з козацькою зброєю, обладунками, предметами побуту та запашного трав’яного чаю.

-Тут дихається вільно, – говорить Микола Касьянов, – бо тут мої витоки.
Він не зупиняється на досягнутому, втілюючи нові ідеї, а ще, запрошує всіх до себе на гостини, – зі щирістю козацької душі.

Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250