Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У центральному парку продовжуються заняття йогою

У центральному парку продовжуються заняття йогою
2 Лип 2020 12:39 | Новини Покрова

Тиждень тому в улюбленому місці відпочинку містян стартував ще один оздоровчий проект, започаткований відділом молоді та спорту виконкому – соціальна йога. Вже перша зустріч показала зацікавленість мешканців міста, а друга –  що покров чани за здоровий спосіб життя та змістовний відпочинок.

О восьмій годині ранку усі охочі збираються на йогу. Заняття проходять у віддаленій частині парку, у тиші його зони відпочинку. Головна вимога – мати гарний настрій та індивідуальний килимок. Тут немає вікових цензів, кожен може приєднатися до суботнього заняття.

Досвідчений інструктор, Вероніка Матвієвська-Глущенко, підбирає комплекс вправ, які під силу як новачкам, так і тим, хто вже знайомий з йогою. Основне – тримати дихання і відчувати своє тіло. Година занять пролітає непомітно, про що говорять містяни – налаштовує на вихідні. Фахівці відділу молоді та спорту теж наголошують на цьому, а ще сподіваються, що проект «Ранок молоді починається з йоги» завоює любов покровчан і йога увійде в їхнє життя. А ще чекають відгуків на своїй сторінці у фейсбук.

Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250