Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Великодні свята малювали Петриківку та шукали Писанку

На Великодні свята малювали Петриківку та шукали Писанку
3 Тра 2019 09:52 | Новини Покрова

Тривалі вихідні для покровчан стали по-справжньому родинними. Містяни проводили їх у найкращих великодніх традиціях, насолоджуючись погожими днями і, звичайно ж, спілкуванням.
Найулюбленіше місце відпочинку – парк Мозолевського, залишається головним центром дозвілля.

Суботній ранок тут відкривали «Спортивні бабусі», котрі розпочали весняно-літній сезон тренувань.
Команда, яка надихає своїм ентузіазмом, жагою до життя, продовжує слугувати прикладом для молоді. Поважні леді активно займаються фізкультурою, впроваджують у заняття елементи йоги, поєднують тренування зі спортивною ходою та вправами з лікувального дихання.
Заняття у парку для них – справжній релакс, бо дарують особливий заряд енергії та щире спілкування.

А от для малечі парк – це територія розваг. На вихідних молодіжна рада спільно з відділом молоді та спорту виконкому провела святковий квест.
Для дітей він став пригодницькою подорожжю, вони шукали фрагменти символу Великодня – писанки, склавши їх у єдиний пазл. Квест перетворився на веселу гру з цукерками та незабутніми емоціями.
Писанка була головною темою майстер-класу, який пройшов у міському народному історико-краєзнавчому музеї ім..М.Занудька. Його відвідали слухачі Університету третього віку, що діє при територіальному центрі.
Разом з майстринею, Анною Мельничук, вони опановували петриківський розпис, згадуючи традиції та звичаї великого християнського свята – Великодня, яке дарує оновлення – віру й надію.

Оставить комментарий

avatar
250