Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Зв’язківці Будинку творчості Покрова переможно завершили навчальний рік

Зв’язківці Будинку творчості Покрова переможно завершили навчальний рік
6 Чер 2020 00:21 | Новини Покрова

Володарі семи Кубків та абсолютні переможці п’ятнадцяти турнірів – саме такими блискучими досягненнями закривають навчально-спортивний рік вихованці Почесного громадянина Миколи Голуба.
Для всіх, хто знає команду Колективної радіостанції, такі здобутки є очікуваними, бо за ними стоїть колосальний труд та справжній командний дух. Ці дві складові є секретом успіху, який супроводжує зв’язківців Покрова вже понад чотири десятка літ. Колективка стала перепусткою до світу технічної творчості для сотень дітей, які щороку поповнюють лави зв’язківців, прикіпають душею до зв’язку на коротких хвилях.

Цього року до команди теж прийшли нові спортсмени, котрі вже показують відмінні результати. За навчальний рік вихованці Будинку творчості завоювали золото у 15 турнірах, стали володарями семи Кубків. Серед останніх міжнародні змагання «Молодіжний спринт», проведені Чугуївським радіоклубом «Радіохвиля», де операторами виступили кандидати у майстри спорту Микола Коробка, Іван Кучеренко, Ілля Рабольт. Не витрачали час і під час карантину, Микола Коробка виборов для команди звання«Переможець Кубку України з радіозв’язку на КХ малою потужністю 2020 року». Микола Голуб з гордістю говорить про досягнення своїх учнів, говорить, що такі результати були б неможливими без підтримки міського голови Олександра Шаповала, колективу Будинку творчості. Покров залишається одним з небагатьох міст України і не тільки, де збережено команду зв’язківців, напрямок технічної творчості, і де заняття для дітей є безкоштовними.
Сьогодні колективна радіостанція налаштована на нові перемоги, навіть в умовах карантинних обмежень, діти продовжують тренування, готуються до нових змагань. Канікули теж проведуть, як годиться зв’язківцям – з радіоефіром, спілкуючись з усім світом.

Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250