Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

ПОКРОВ ЗА ТИЖДЕНЬ

ПОКРОВ ЗА ТИЖДЕНЬ
3 Чер 2020 08:54 | Новини Покрова

Освіта
Минулий тиждень дистанційно завершив навчальний 2019/2020 рік. Табелі навчальних досягнень школярі Покрова отримали в електронному вигляді. Випускники нині готуються до ЗНО, для решти дітей розпочалися літні канікули.

Медицина
На лікуванні у добовому стаціонарі перебував 51 хворий, 37 пацієнтів нині знаходяться у денному стаціонарі хірургічного профілю.
До Центру первинної медико-санітарної допомоги звернулося 1484 особи, 37 — отримали невідкладну допомогу в амбулаторіях.
Бригади екстреної медичної допомоги здійснили 133 виїзди.

Соціальна сфера
Під час карантину в управлінні праці та соціального захисту населення обмежено відвідування громадянами.
З метою перерахунків та призначень державних гарантій в режимі карантину здійснено прийом 131 особи. Консультації отримало 79 громадян, які не потребують термінового вирішення питань.
Опрацьовано десять повідомлень про домашнє насильство. Мобільною бригадою соціально-психологічної допомоги постраждалим від домашнього насильства та насильства за ознакою статі було здійснено виїзд до однієї родини.

На обслуговування територіального центру взято одну особу.
Підготовлено 26 направлень для забезпечення осіб з інвалідністю технічними засобами реабілітації.
В управлінні обліковується 2718 отримувачів житлових субсидій, 2939 — державних допомог, 1604 домогосподарств, де користуються пільгами, 277 учасників АТО, 406 ВПО. 20
У територіальному центрі соціального обслуговування продовжують доглядати за немічними підопічними вдома, дотримуючись заходів безпеки.

Також в онлайн режимі проводять моніторинг стану здоров’я підопічних, виконують доручення, виявляють потреби, інформують про профілактичні заходи попередження простудних захворювань та сурове виконання карантинних заходів.
Слухачі Університету ІІІ віку отримали сертифікати про проходження курсу навчання.

У міській філії обласного центру зайнятості реєстрація безробітних проводиться безконтактно: документи на реєстрацію приймаються через поштову скриньку, розміщену при вході, або в електронному вигляді.

Для осіб, які щойно зареєструвалися, з квітня проводяться інформаційні онлайн –прийоми, метою яких єінформування безробітних щодо інтернет — ресурсів пошуку роботи, отримання профорієнтаційних послуг та інше. За тиждень надано 24 профінформаційних, 28 профконсультаційних консультацій та стільки ж з професійного навчання та працевлаштування.

Протягом тижня для безробітних через скайп-зв’язок проведено два інформаційних вебінари з метою ознайомлення учасників із сучасним комплексом соціальних послуг служби зайнятост в умовах карантину.
Один роботодавець подав документи для отримання допомоги по частковому безробіттю.

Комунальна сфера
Працівники «Добробуту» обслуговують лінії зовнішнього освітлення, здійснювали прибирання міста, покіс трав, догляд за зеленими насадженнями, продовжують проводити санітарно-протиепідемічні заходи.

У міськводоканалі виконали п’ять заявок з водопровідних мереж.

Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250