Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Учні школи мистецтв знову з перемогами

Учні школи мистецтв знову з перемогами
5 Тра 2020 09:00 | Новини Покрова

Творчий процесс має бути постійним, тому карантин та самоізоляція не перешкода для митців.

Осягнувши щось нове, ним обов’язково треба поділитися. Дистанційні конкурси та фестивалі дозволяють юним талантам підтримувати творчий вогник.

Учні дитячої школи мистецтв не припиняють тішити своїми успіхами.
У міжнародному фестивалі-конкурсі «STAR BIRTH 2020» вихованці театрального колективу «Сюрприз» Єлизавета Вирва, Даніїл Руднєв та Вероніка Руднєва отримали дипломи лауреатів І ступеню та кубки. Їхній викладачці Нелі Піхтіній надіслали Подяку “За активну діяльність, спрямовану на розвиток національної культури та мистецтв. Високі творчі здобутки, ініціативність, якісні виступи дітей на фестивалі.”
Вероніка Руднєва, Даніїл Руднєв разом з Уляною Петропольською взяли участь і фестивалі-конкурсі “All – UKRAIN ONLINE COMPETION”, де завоювали І премії.

У Всеукраїнському фестивалі-конкурсі інструментального виконавства «ЗЛАТОГРАЙ», що пройшов дистанційно 22 квітня 2020 року в м. Миколаїв, ІІ премію здобула Варвара Сізова, подяку отримала викладачка Наталія Горб. За розвиток і збереження інструментального мистецтва, підтримку талановитих дітей, сприяння їх участі у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі інструментального виконавства «Златограй» відзначена директор дитячої школи мистецтв Анна Доценко
Вітаємо конкурсантів та їх наставників з переконливими перемогами, бажаємо подальших успіхів!

Оставить комментарий

avatar
250