Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Місто за тиждень

Місто за тиждень
10 Бер 2020 15:30 | Новини Покрова

Освіта
На базі СЗШ №6 проведено майстер-клас для вчителів англійської мови на тему “Компетентнісний підхід викладання англійської мови в умовах реалізації Концепції “Нова українська школа”.

На базі СЗШ №4 проведено семінар-практикум “Сучасні методи розвитку математичних здібностей молодших школярів” Методична система «DAILY 3».
Управлінням освіти взято участь у нараді щодо атестації педагогів у 2020 році, котра пройшла на базі Дніпровської академії неперервної освіти.

Медицина

У добовому стаціонарі ЦМЛ проліковано 101 хворий, 65 пацієнтів перебувають у денному стаціонарі хірургічного профілю, 50 – у денній терапії.
До Центру первинної медико-санітарної допомоги звернулося 2067 осіб, 121 отримали невідкладну допомогу в амбулаторії.

Бригади екстреної медичної допомоги здійснили 230 виїздів.

Соціальна сфера

На прийомі у фахівців управління праці та соціального захисту населення побувала 391 особа. У Шолоховому звернулося 14 громадян, двоє в Олександрівці.

Прийнято 57 заяв на призначення усіх видів державних допомог, у тому числі пільг та субсидій.

У Центрі первинної медико- санітарної допомоги проведено виїзне засідання мобільного соціального офісу.

Особи з інвалідністю отримали вісім направлень на забезпечення технічними засобами реабілітації.

Нині в УП та СЗН обліковується 5134 отримувачі житлових субсидій, 2941 отримувач державних допомог , 1332 домогосподарства, де користуються пільгами, 279 учасників АТО, 405 ВПО.

За тиждень територіальним центром надано 3320 соціальних послуг. Відділенням денного перебування — 816 послуг, соціальної допомоги вдома — 2457, пунктом обліку бездомних осіб — 47 послуг.

У Центрі зайнятості проведено 26 профорієнтаційних заходів.
Для безробітних, які перебувають на обліку, відбувся інформаційний семінар, тренінги та майстер-клас.

Для роботодавців будівельної сфери міста проведено семінар “Легальна зайнятість та трудове законодавство” за участі фахівців УП та СЗН, Покровського відділу обслуговування громадян ГУ ПФУ, Покровського відділення Нікопольської ОДПІ, Покровського відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування та інспектора з праці.

Комунальна сфера

Працівники “Добробуту” обслуговували лінії зовнішнього освітлення, прибирали території, підв’язували дерева, підстригали кущі, здійснювали санітарну обрізку дерев.

У міськводоканалі виконали 6 заявок з водопровідних мереж.

Оставить комментарий

avatar
250