Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Команда Покрова виграла обласний етап змагань з автомодельного спорту

Команда Покрова виграла обласний етап змагань з автомодельного спорту
5 Бер 2020 10:02 | Новини Покрова

Свої лідерські позиції в автомодельному спорті наші спортсмени підтвердили на обласному етапі Всеукраїнських змагань учнівської молоді з автомодельного спорту (кордові моделі у приміщенні).

Турнір, організаторами якого виступили “Дніпропетровський обласний центр науково-технічної творчості та інформаційних технологій учнівської молоді” спільно з міським БДТЮ, пройшов у Покрові наприкінці минулого тижня.

Упродовж трьох днів спортсмени 7 команд, серед яких були учасники з Дніпра, Нікополя, Кривого Рогу, Павлограду та Покрова боролися за звання найсильніших автомоделістів Дніпропетровщини.

Змагання проходили у  чотирьох класах моделей. Варто відзначити, що за результатами проведення турніру проводився відбір призерів для участі вже у Всеукраїнських змаганнях.

Тож мотивація для перемоги у спортсменів була серйозною.

Покровчани в черговий раз показали високий клас і гарну підготовку. Як результат, вихованці тренера Володимира Томілова заслужено вибороли І місце у командній першості.

На другому місці опинилася команда Нікополя і на третьому автомоделісти з Павлограду.

Варто зазначити, що вже незабаром (13-15 березня) Покров прийматиме відразу кілька Всеукраїнських змагань з автомодельного спорту.  Це Чемпіонат та Кубок України серед юнаків та Всеукраїнські відкриті змагання серед молоді. Бажаємо нових перемог нашим автомоделістам!

Оставить комментарий

avatar
250