Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Місто за тиждень

Місто за тиждень
26 Лют 2020 14:54 | Новини Покрова

Освіта

Пройшов майстер-клас для вчителів біології “Від теорії до практики. Від практики до пізнання”.

Практичні психологи дошкільних закладів освіти взяли участь в обласній конференції з обміну досвідом “Психологічний супровід розвитку особистості дошкільника”.

Визначено переможців обласного конкурсу з інформаційних технологій для молодших школярів “Капітошка”. В конкурсі взяло участь 180 учасників з Дніпропетровської області. Перемогу здобули вихованці школи робототехніки БТДЮ: Тимур Колесник — ІІ місце, Матвій Венцковський – ІІІ місце та учень ліцею Ілля Охота — ІІ місце.

Медицина

У пологовому відділенні ЦМЛ народилося троє малюків. У добовому стаціонарі проліковано 87 хворих, 70 пацієнтів перебуває у добовому стаціонарі хірургічного профілю, 82- у денній терапії.

До Центру первинної медико-санітарної допомоги звернулося 2174 особи. Невідкладну допомогу в амбулаторіях отримало 111 громадян.
Бригади екстреної медичної допомоги здійснили 233 виїзди.

Соціальна сфера

На прийомі у фахівців управління праці та соціального захисту населення побувало 402 особи. В Олександрівці звернулося семеро, а в Шолохівському старостинському окрузі 24 особи.

Прийнята 101 заява на призначення усіх видів державної допомоги, в тому числі пільг та субсидій.

Особи з інвалідністю отримали п’ять направлень на забезпечення технічними засобами реабілітації.

В управлінні обліковується 5141 отримувач державних субсидій, 2941 отримувач державних допомог, 1409 домогосподарств, які користуються пільгами, 278 учасників АТО, 404 ВПО.

За тиждень, що минув, територіальним центром соціального обслуговування надано 3512 послуг, у тому числі у відділенні денного перебування — 1012, соціальної допомоги вдома — 2442, пунктом обліку бездомних — 58 послуг.
У центрі зайнятості проведено 25 профорієнтаційних заходів.

Для безробітних, які перебувають на обліку, протягом тижня проведено інформаційні семінари, тренінги, майстер-клас, презентацію навчання у Центрах професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.
Фахівцями філії також проведено семінар “Ризики нелегальної трудової міграції” та організовано міні-ярмарок вакансій на військову службу за контрактом, за участі представника Покровського міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Комунальна сфера

Працівники “Добробуту” обслуговували лінії зовнішнього освітлення, прибирали території міста.

У міськводоканалі виконали 9 заявок з водопровідних мереж.

ДСНС

Пожежно-рятувальним підрозділом здійснено гасіння однієї пожежі, надавалася допомога населенню.

Оставить комментарий

avatar
250