Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

ДЛЯ УЧНІВ СТАРШИХ КЛАСІВ ОРГАНІЗУВАЛИ ЗУСТРІЧ З ПРЕДСТАВНИКАМИ ВІЙСЬКОВИХ ВИШІВ

ДЛЯ УЧНІВ СТАРШИХ КЛАСІВ ОРГАНІЗУВАЛИ ЗУСТРІЧ З ПРЕДСТАВНИКАМИ ВІЙСЬКОВИХ ВИШІВ
21 Лют 2020 11:56 | Новини Покрова

Захист рідної землі може бути не просто обов’язком кожного свідомого громадянина, але і відповідною професією. Саме про це йшла мова під час зустрічі учнів випускних класів міста з представниками вищих навчальних закладів, які готують спеціалістів Збройних Сил України.

Вона була організована Покровським міським центром комплектації та соціальної підтримки військовослужбовців і відбулася 18 лютого на базі загальноосвітнього ліцею. Участь у заході взяв і відділ молоді та спорту міськвиконкому.

До Покрова цього дня приїхали представники військових вищих навчальних закладів Харкова, Одеси та Дніпра. Зокрема, викладачі харківського факультету зенітних ракетних військ та кафедри військової підготовки спеціалістів Держспецтранслужби Дніпропетровського університету залізничного транспорту.

Випускників ознайомили з перевагами навчання та після його закінчення, саме при виборі військових закладів. Учні мали можливість з перших вуст отримати відповіді на свої питання як від викладачів, так і студентів-курсантів цих закладів.

Оставить комментарий

avatar
250