Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

ГРОМАДСЬКИЙ БЮДЖЕТ М.ПОКРОВ: РОЗПОЧИНАЄТЬСЯ ПРИЙОМ ЗАЯВОК НА УЧАСТЬ У КОНКУРСІ

ГРОМАДСЬКИЙ БЮДЖЕТ М.ПОКРОВ: РОЗПОЧИНАЄТЬСЯ ПРИЙОМ ЗАЯВОК НА УЧАСТЬ У КОНКУРСІ
14 Лют 2020 11:12 | Новини Покрова

Будь-який житель громади може подати проект, пов’язаний з покращенням у місті, взяти участь у конкурсі, перемогти в голосуванні і спостерігати за тим, як його проект реалізується в рамках міського бюджету 2020 року.

Подати проекти-пропозиції можна впродовж 30 днів. Поштою за адресою: м. Покров, вул Центральна, 48 з поміткою на конверті “Бюджет участі” (каб. 207, відділ економіки), або електронною поштою за адресою nfo@pkrv.dp.gov.ua також із поміткою “Бюджет участі”.

Нагадаємо, авторами проектів можуть бути мешканці міста, котрим виповнилося 18 років та які зареєстровані в Покрові та Шолохівському старостинському окрузі.

Граничний кошторис проекту має не перевищувати100 тис. грн. Його реалізація можлива впродовж одного календарного року та в межах компетенції органів місцевого самоврядування. Сфера реалізації має бути публічною, проект – сприяти соціально-економічному, культурному чи просторовому розвитку громади.

Проектна пропозиція подається з мінімум п’ятнадцятьма підписами та відповідно до Форми. Форма проекту в електронній версії доступна на офіційному веб-сайті Покровської міської ради у рубриці “Бюджет участі”.
Програма Партиципаторного бюджетування діє у Покрові з 2016 року. За три попередніх сезони у місті реалізовано 11 цікавих і корисних для громади проектів.

Беріть участь у міській програмі, долучайтесь до позитивних змін у громаді!

Оставить комментарий

avatar
250