Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

СПЕЦІАЛІСТИ УП ТА СЗН ЗДІЙСНЮВАТИМУТЬ ПРИЙОМ ГОРОДЯН БЕЗПОСЕРЕДНЬО В ШОЛОХІВСЬКОМУ СТАРОСТИНСЬКОМУ ОКРУЗІ

СПЕЦІАЛІСТИ УП ТА СЗН ЗДІЙСНЮВАТИМУТЬ ПРИЙОМ ГОРОДЯН БЕЗПОСЕРЕДНЬО В ШОЛОХІВСЬКОМУ СТАРОСТИНСЬКОМУ ОКРУЗІ
28 Січ 2020 09:28 | Новини Покрова

Приєднання до Покрова  сіл Шолохове, Миронівки та Ульянівки дозволило забезпечити більшу доступність різноманітних соціальних послуг для жителів цих населених пунктів. Адже дістатися до Покрова їм набагато легше і зручніше, ніж було до районного центру . При цьому соціальні служби постійно працюють над тим, аби доступ до послуги ставав ще простішим.

Як повідомляють у міському Управлінні праці та соціального захисту населення, відтепер для отримання послуг соціального спрямування жителям старостинського округу не потрібно їхати до міста. Двічі на тиждень спеціаліст управління буде вести прийом громадян безпосередньо в с. Шолохове.

Прийом проходитиме за адресою: вул. Центральна 14. Звернутися з питаннями можна буде щовівторка (з 08.30 до 17.00, перерва з 12.00 до 12.30) і щоп’ятниці ( з 08.30 до 16.00, перерва з 12.00 до 12.30).

Враховуючи, що переважну більшість населення старостинського округу складають люди похилого віку, це дозволить значно полегшити їм можливість отримання соціальних послуг від УПСЗН. Крім того, жителі округу також можуть скористатися сервісом “Мобільного офісу” .

Оставить комментарий

avatar
250