Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

“Німецька для всіх” оголошує новий набір

“Німецька для всіх” оголошує новий набір
4 Кві 2019 10:06 | Новини Покрова

В продовження волонтерського проекту з вивчення німецької мови, що за підтримки міського голови Олександра Шаповала стартував у жовтні минулого року, сьогодні відбулася презентація його наступного етапу.

Автор і викладач мовних курсів — в.о. начальника відділу молоді та спорту Артем Столяр, оголосив про набір нової групи на безкоштовний курс «DEUTSCH FÜR ALLE» . Презентація відбулася для старшокласників СЗШ №6. Саме в цій школі проходили заняття попередньої групи, тут готові прийняти і нових слухачів.

Подати конкурсну заявку на участь у проекті може кожен мешканець міста — і школярі, і дорослі.  Назва мовних курсів так і перекладається  -“Німецька для всіх”.

Конкурсний відбір визначить самих вмотивованих. За цим посиланням знаходиться реєстраційна форма, яка буде відкрита по 16 квітня включно. Усіх, хто пройде конкурсний відбір, до 19 квітня запросять стати слухачами «Deutsch für alle».

Заняття розпочнуться 22 квітня на базі шостої школи. Режим занять такий: понеділок, четвер — з 18:00 до 20:00.

Хто не увійде до складу групи, матиме можливість щовівторка, з 18:00 до 20:00, відвідувати розмовний клуб.

Презентувавши курс, Артем Столяр відповів на запитання підлітків. Багатьох зацікавила тема, а деякі учні вирішили не зволікати з реєстрацією. І це правильне рішення. Для успішного моделювання свого майбутнього, націленого на успіх, молоді просто необхідно вивчати мови. Таку спрямованість має концепція Нової української школи, такими пріоритетами вирізняється і Покров.

А на користь вивчення саме німецької мови свідчить той факт, що Німеччина є країною, яка пропонує в Європі найбільшу кількість освітніх і культурних програм.

Оставить комментарий

avatar
250