Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Реєстрація на пробне ЗНО-2020 вже триває

Реєстрація на  пробне ЗНО-2020 вже триває
13 Січ 2020 09:58 | Новини Покрова

Зареєструватися для участі у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні покровчанам можна до 24 січня на сайті Дніпропетровського регіонального центру оцінювання якості освіти.

Участь у тестуванні — не обов’язкова, але допомагає учасникам краще підготуватися до ЗНО. До речі, його учасником може бути не лише школяр.
У міському управлінні освіти нагадують, що пробне ЗНО дає можливість правильно розрахувати час на вирішення тестів та заповнення бланків відповідей, зрозуміти, як відбувається процедура на практиці, об’єктивно оцінити власний рівень знань і психологічно налаштуватися на проходження тестування.

Цьогорічне пробне ЗНО проходитиме у дві сесії.

21 березня — українська мова та література.
28 березня — з історії України, з математики, з біології, з географії, з фізики, з хімії, а також іноземних мов ( англійської, іспанської, німецької та французької). У день проведення пробного тестування кожен зареєстрований учасник може скласти тест лише з одного навчального предмета.

Результати пробного ЗНО для осіб, які введуть свої відповіді до спеціального сервісу, буде оприлюднено на інформаційних сторінках: з української мови і літератури — 27 березня, з інших предметів – 3 квітня.

Оставить комментарий

avatar
250