Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Новий рік – з казкою та радістю

У Новий рік – з казкою та радістю
3 Січ 2020 12:11 | Новини Покрова

Саме такими емоціями було сповнене казкове містечко, що розгорнулося навколо головної ялинки міста. Довгоочікуване свято відкривав Святий Миколай, а естафету продовжив Дід Мороз зі Снігуронькою.

Резиденція новорічного чарівника гостинно запрошувала до себе маленьких покровчан. Доки малеча довіряла Дідусю Морозу найпотаємніше, на площі вирував святковий настрій. Відділ культури виконкому разом з творчими колективами наповнив її веселощами. Тут лунали пісні, проходили майстер-класи, казкові герої запрошували до святкового кола, де вихованці театрального колективу «Сюрприз» проводили ігри. Справжні дива відбувалися у будиночку Дідуся Мороза. Оселю чарівника наповнили усіма необхідними атрибутами – вогниками, іграшками, новорічним декором і, звичайно, мішком з подарунками.

Малеча розповідала Дідусю віршики, повідувала свої таємниці та довіряла мрії, отримуючи солодощі. За три передсвяткові дні резиденцію відвідало понад 700 дітей. Як запевняли батьки, малеча була у захваті, отримала позитивні емоції та відчуття свята, яке приходить з особливим настроєм та вірою в казку.

Оставить комментарий

avatar
250