Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Дід Мороз в гостях у спортсменів

Дід Мороз в гостях у спортсменів
3 Січ 2020 09:08 | Новини Покрова

У ДЮСШ ім. Дані Дідіка традиційно відзначили прийдешні новорічні свята, підбивши  підсумок року, що минув. У 2019-му наші спортсмени успішно брали участь у змаганнях обласного, всеукраїнського та світового рівня.

Аби привітати кращих учнів та тренерів, подивитися показові новорічні виступи вихованців відділення спортивної гімнастики та акробатики, у гімнастичному залі спортивної школи зібралося дуже багато глядачів.

Під гучні оплески директор школи Ірина Бакієва вручала заслужені нагороди тим, хто цього року сяяв найяскравіше. Дякувала тренерам і батькам за терпіння, дітям – за наполегливість та працелюбність,  у новому році бажала нових звершень та високих результатів.

Впродовж півтори години тривала  святкова програма «Дід Мороз в гостях у спортсменів». Від наймолодших початківців до титулованих старшокласників – усім знайшлося місце на святі спорту,краси і грації. Чудові номери оздобили гумором, майстерністю, креативними костюмами, ялинкою, подарунками і вийшло незабутнє яскраве свято, яке надихне юних спортсменів до нових звершень.

Святково завершили 2019 рік і вихованці  ДЮСШ «Манганіт».

Бажаємо юним спортсменам Покрова успішного спортивного року!

Оставить комментарий

avatar
250