Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

А Україна у нас одна

А Україна у нас одна
22 Лис 2019 12:04 | Новини Покрова

Цикл тематичних заходів підготували заклади культури міста до Дня Гідності і Сободи. Містян запрошували до історичних екскурсів, інформаційних годин, де говорили про дату, що визначає завтрашній день країни.

У День Гідності та Свободи міський музей розповідав відвідувачам про наших захисників, земляків, що віддали життя, виборюючи Незалежність.

Постійнодіюча експозиція поповнюється новими експонатами, котрі дарують закладу ветерани АТО, волонтери, хто знає не з чуток про події на сході. За словами музейників, кожна річ має свою історію, а фото стають свідченнями боротьби за країну і життя. Серед світлин і миттєвості проекту «Сили Нації», який вразив покров чан силою духу наших нескорених героїв. Про значення дати, яка увібрала в себе дві історичні події, говорили і у центральній міській бібліотеці під час зустрічей з ветеранами АТО та у Школі мистецтв. Творчий осередок підготував літературно-музичну композицію з пісень, мелодій та поезій, які проголошували єдине: Україна у нас – одна. Поряд з вихованцями школи виступав і славнозвісний хор ветеранів. Це один з напрямків закладу, створювати спільні проекти, який свідчить про спадковість поколінь – навчає і виховує.

Для глядачів лунали патріотичні вірші й пісні, звучала бандура, юні артисти співали про Україну і про героїв, які у різні епохи та віки були об’єднані єдиним прагненням – до волі та свободи.

Оставить комментарий

avatar
250