Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Життя — це рух, здоров’я і краса

Життя — це рух, здоров’я і краса
18 Лис 2019 09:45 | Новини Покрова

14 листопада актовий зал загальноосвітньої школи № 9 став танцполом для енергійних і творчих школярів Покрова. Артистизм, ритміка і грація об’єдналися в одне ціле в рамках міського фестивалю танцю, який традиційно проходив під девізом “Життя — це рух, здоров’я і краса”.

Вісім команд, які представляли загальноосвітні заклади міста, власним прикладом доводили, що танець є чудовим видом фізичної активності, який не лише позитивно впливає на здоров’я, але дозволяє отримати гарні емоції, знаходити друзів і розвиватися як особистість.

Кожен колектив представив свій унікальний хореографічний номер. Було видно, що до фестивалю школярі та педагоги готувалися дуже ретельно, намагаючись додати чогось особливого до свого виступу. Так, деякі команди готували номери в ретро-стилі, інші робили акцент на більш сучасних напрямках танцю.

Навіть назви колективів свідчили про творчий підхід. “Стиляги” (загальноосвітній ліцей), “Ritmix” (НВК № 1), “Живинка” (5-А клас НВК № 2), “Смайл” (8 клас НВО), “COOLDANCE” (8 клас СЗШ № 4), “Шалено щасливі” (6-Б клас СЗШ № 6) і відразу дві команди СЗШ № 9 (“Релакс” 8 класу і “Nastoliaki dance” 6-А класу) — абсолютно усі учасники продемонстрували прекрасні номери, які були відзначені грамотами міського управління освіти.

Фестиваль проходив в атмосфері дружби, творчості і гарного настрою. Тут не було суперників, бо школярів в цей день об’єднав танець.

Оставить комментарий

avatar
250