Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Покров за тиждень

Покров за тиждень
5 Лис 2019 08:59 | Новини Покрова

Освіта

Поки школярі відпочивали на канікулах, зусилля вчителів були спрямовані на підготовчу, методичну та організаційно-педагогічну діяльність.

Проведено засідання міських методичних об’єднань вчителів-предметників, семінар-практикум для вихователів дошкільних закладів.

В управлінні освіти пройшло інструктивно-організаційне засідання членів журі конкурсу “Учитель року — 2020” у номінації початкова освіта.

Медицина

У пологовому відділенні ЦМЛ народилося троє малюків. На лікуванні у добовому стаціонарі перебувало 95 пацієнтів, нині у денній хірургії знаходиться 75 пацієнтів, 87- у стаціонарі терапевтичного профілю.

До Центру первинної медико-санітарної допомоги звернулося 2028 осіб, з них 103 отримали невідкладну допомогу в амбулаторіях.

Бригади екстреної медичної допомоги здійснили 159 виїздів.

Соціальна сфера

На прийомі у фахівців управління праці та соціального захисту населення побувало 529 громадян. Прийнято 142 заяви на субсидію, 52 — на допомоги і 4 — на пільги.

За тиждень засідання “Мобільного соціального офісу” відбулося на базі управління освіти, НВК №2 та лікарні.

Мобільна бригада з постраждалими від домашнього насильства та насильства за ознакою статі працювала з двома новими сім’ями.

Особи з інвалідністю отримали 27 направлень на забезпечення технічними засобами реабілітації.

В управлінні обліковується 4944 отримувачів житлових субсидій (56 отримують субсидію у безготівковій формі, решта готівкою); 1642 домогосподарства користуються пільгами; 2901 — отримують державні допомоги; 268 учасників АТО; 383 ВПО.

У центрі зайнятості для безробітних, що перебувають на обліку, проведено 25 профорієнтаційних заходів. Серед них інформаційні семінари із загальних питань зайнятості населення та семінари з техніки пошуку роботи.

Комунальна сфера

Працівники «Добробуту» обслуговували лінії зовнішнього освітлення, здійснювали прибирання міста, продовжують збирати та вивозити сміття.

У міськводоканалі виконали 12 заявок з водопровідних мереж.

ДСНС

Пожежно-рятувальним підрозділом міста здійснено гасіння пожежі, яка виникла 31 жовтня на балконі в одній із квартир по вулиці Лізи Чайкіної. Знищено речі, люди не постраждали.

Також рятувальники надавали допомогу населенню та екстреним службам.

Оставить комментарий

avatar
250