Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Покрові пройшла чергова зустріч «Мама Клубу»

У Покрові пройшла чергова зустріч «Мама Клубу»
24 Жов 2019 11:47 | Новини Покрова

Аби останні теплі дні запам’яталися надовго, учасники Мама Клубу провели свою чергову зустріч у центральному парку. Відділ молоді та спорту спільно з відділом культури виконкому організували для малечі та їхніх матусь ігрову розважальну програму.

З літа у місті функціонує Мама Клуб, за цей час молоді батьки вчилися організовувати дозвілля малечі, робити масаж, орієнтуватися у дитячій літературі і навіть проводити лялькову виставу та справжні пригодницькі квести. Кожна зустріч проходила насичено, весело, згуртовувала та зближувала батьків і дітей, які разом майстрували, малювали, поринали у казку. Остання зустріч, що пройшла минулої п’ятниці, теж була незабутньою. З іграми, казковими героями та вікторинами. Осінній парк налаштовував на спілкування й активний відпочинок.

Вже цієї п’ятниці молодих батьків запрошує до себе бібліотека. Філія №3, розташована у приміщенні РАЦСУ, пропонує разом зустріти всесвітній день макаронів. «Смачну» тему планують теж подавати соковито й цікаво – з користю та яскравими враженнями.

Оставить комментарий

avatar
250