Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Юні покровчани на наймасштабнішому технофесті

Юні покровчани на наймасштабнішому технофесті
22 Жов 2019 10:33 | Новини Покрова

Вихованці школи робототехніки побували на найбільшому технічному і науково-популярному фестивалі Східної Європи та головному інженерному шоу країни – Interpipe TechFest – 2019.

На минулих вихідних до Дніпра з’їхалися інженери, науковці, винахідники, освітяни, зацікавлена молодь, аби побачити самі останні революційні технології, проекти та стартапи.

Покровчани взяли участь у безліч активностях та залишилися в захваті від програми фесту. Робо-рок, трансформери, майстер-класи, хімічні досліди, змагання виставки промислових технологій – все це укріпило намір розвиватися у СТЕМ- напрямку.

Загалом в експозиції четвертого техфесту було 11 локацій, а також зони технічних змагань, стартапів та open-air лекторій, де у форматі «просто про складне» розкривали різні наукові теми.

Серед ексклюзивів заходу – виступ єдиного у світі німецького рок-гурту роботів “Compressorhead”, найбільша в Україні виставка трансформерів та металевих моделей роботів з популярних кіносвітів. Учасники фесту долучилися до запуску машини Голдберга , зазирнули за лаштунки космічної галузі, здійснивши віртуальну подорож поверхнею Місяця, побачили як високо злетить в небо 200-літрова діжка та багато інших дивовиж.

Такі заходи дуже корисні для підвищення інтересу молоді до точних і природничих наук та стимулюють школярів до усвідомленого вибору технічних професій.

Оставить комментарий

avatar
250