Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Команда Покрова вдруге взяла участь в обласній спартакіаді учасників АТО

Команда Покрова вдруге взяла участь в обласній спартакіаді учасників АТО
9 Жов 2019 10:02 | Новини Покрова

6 жовтня, у місті Дніпро на базі СК “Метеор” відбулася обласна Спартакіада серед учасників АТО, членів їх родин та волонтерів. Змагання, які вже стали традиційними, зібрали понад 200 учасників з різних куточків області. Вже вдруге у них взяла участь команда Покрова.

Під час урочистого відкриття спартакіади учасників привітали представники обласної державної адміністрації, відділу молоді та спорту. Командам побажали чесної боротьби та позитивних емоцій, наголосивши, що спорт є найкращим засобом фізичної і психологічної реабілітації.

А потім на майданчиках розгорнулася запекла боротьба. Атлети змагалися за перемогу в таких дисциплінах як біг (300 м. у дівчат і 600 м. у чоловіків), шашки, шахи, стрільба з лука, плавання та бадмінтон.

За словами членів нашої команди, було досить непросто, адже серед суперників виявилися дуже сильні спортсмени. Значно складнішим, порівняно з минулим роком, став маршрут для бігунів. Але без нагород Покров не залишився. Срібну медаль у плаванні для нашої команди здобула Влада Хмара. Ще одне “срібло” в бігові виборола Марія Гутова, котра вже вдруге разом з родиною  бере участь у спартакіаді.

Як зізнаються покровські спортсмени, подібні заходи мають особливу атмосферу єднання і дружби. Змагання повністю відповідали своєму девізу “Перемагаємо разом”. Тож враження від них залишилися лише найкращі. Вони подякували за підтримку міському голові Олександру Шаповалу, спілці та всім, хто допомагав і допомагає команді представляти Покров у цій Спартакіаді. Упевнені, що завдяки отриманому досвіду на наступних змаганнях вони зможуть виступити ще краще і завоювати більше нагород.

Оставить комментарий

avatar
250