Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Абітурієнти Покрова взяли участь у пробному ЗНО

Абітурієнти Покрова взяли участь у пробному ЗНО
22 Бер 2019 09:50 | Новини Покрова

Тестуванням з української мови та літератури в Україні розпочалося пробне ЗНО-2019. Свій рівень знань з даних предметів минулої суботи перевірили і 111 учасників із Покрова.

Як повідомляють у міському управлінні освіти, майбутні абітурієнти мали змогу ознайомитися з процедурою проведення незалежного оцінювання, адаптуватися до тесту та попрацювати із завданнями, аналоги до яких становитимуть державну підсумкову атестацію з української мови для усіх цьогорічних випускників.

Покровчани складали тести в Нікополі, пункти проходження пробного ЗНО знаходилися на базі місцевого професійного ліцею та СЗШ №23. Іспит тривав 2,5 години, заборонялося запізнюватися та мати при собі будь-які гаджети.

Як і минулого року, для учасників тестування діє спеціальний онлайн-сервіс “Визначення результатів пробного ЗНО”, який активовано в Особистих кабінетах учасників із 16 березня. Результати з української мови та літератури кожен отримає 22 березня, а правильні відповіді оприлюднені в особистих кабінетах ще вчора.

З інших предметів, — історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської мови, пробне тестування пройде 23 березня. Перевірити знання з одного з цих навчальних предметів мають намір 90 учнів загальноосвітніх навчальних закладів міста. Найбільше зареєструвалося на математику (36 учасників), іноземну мову (32) та історію України (14).

З географії тестування проходитимуть у Кривому Розі, для решти предметів пункти проходження пробного ЗНО знаходитимуться у Нікополі. Результати тестів з вищезазначених предметів буде опубліковано в особистих кабінетах учасників 29 березня.

В управлінні освіти нагадують, що результати пробного ЗНО не зараховуються як оцінка за ДПА та не будуть використовуватися для участі в конкурсному відборі під час вступу до закладів вищої освіти.

Основна сесія ЗНО проходитиме з 21 травня по 13 червня. Оголошення її результатів та державної підсумкової атестації відбудеться з 14 по 25 червня.

Оставить комментарий

avatar
250