Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Шолохівському старостинському окрузі запрацював фельдшерський пункт та клініко-діагностичний кабінет

У Шолохівському старостинському окрузі запрацював фельдшерський пункт та клініко-діагностичний кабінет
8 Жов 2019 10:48 | Новини Покрова

Приєднавшись до Покрова, мешканці старостинського округу продовжують констатувати якісні зміни у різних сферах життя. Відчутними вони є і в медичному обслуговуванні населення.

За підтримки міського голови Олександра Шаповала відновлено роботу фельдшерського пункту у Миронівці, а в Шолоховому обладнано клініко-діагностичний кабінет.

Досі мешканці Миронівки не мали такої можливості, доводилося їхати за дванадцять кілометрів до Шолохового. Нині кабінет привели до належного вигляду та установили графік роботи.

Працюватиме він у понеділок, середу та п’ятницю. Раз на тиждень прийом вестиме лікар загальної практики сімейної медицини Інна Вікторівна Куречева.
Не так давно у Шолоховому відкрили кабінет денного перебування, відтепер є і клініко-діагностичний.

Цей кабінет також обладнано на базі амбулаторії загальної практики сімейної медицини № 6, що підпорядковується Центру первинної медико-санітарної допомоги міста. Він має точно таку ж лабораторну діагностику, як і в кабінеті, що напередодні відкрито на Руднику.

– Раніше з обладнання був лише мікроскоп, все доводилося рахувати вручну. Замість старого приміщення тепер маємо новий кабінет – світлий, затишний, відповідно умебльований, – розповідає лаборант Валентина Миколаївна Павлюченко.

Перші пацієнти вже пройшли лабораторні дослідження та отримали результати. Оскільки сучасні аналізатори, які там встановлені, дозволяють швидко обробляти інформацію.

Відтепер за направленням лікаря мешканці Шолохового, Миронівки, Улянівки можуть пройти безкоштовні дослідження, такі як загальний аналіз крові, загальний аналіз сечі, аналізи крові на холестерин, цукор, ВІЛ/СНІД, гепатит В,гепатит С.

Кабінет працює щоденно, крім суботи та неділі, з 8.00 до 16.00.

Оставить комментарий

avatar
250