Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Місто за тиждень

Місто за тиждень
3 Жов 2019 14:22 | Новини Покрова

Освіта

На минулому тижні в освітян відбулася колегія управління освіти. Педагоги міста вже готуються до проведення першого та другого етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін та першого етапу конкурсу педагогічної майстерності «Учитель року – 2020». Тривають організаційні заходи до проведення атестації педпрацівників, координується робота щодо електронної реєстрації дітей до закладів освіти. Приємним моментом стало нагородження інструктора з фізичної культури КЗДО №13 Марини Сидоренко грамотою департаменту науки і освіти на форумі, присвяченому Дню довкілля.

Соціальна сфера

До управління праці за тиждень звернулося близько 500 містян. Мобільною бригадою по роботі з постраждалими від домашнього насильства взято під супровід дві родини. Здійснено 17 обстежень, дві особи направлено на обслуговування терцентром. На сьогодні в управлінні обслуговується 266 учасників АТО, 385 внутрішньо переміщених осіб, 2894 отримувачів житлових субсидій, 1642 домогосподарств, користувачів пільг, 2901 отримувачів державних допомог.

Центром зайнятості за тиждень проведено 23 профорієнтаційні заходи, серед яких тренінг «Шлях до себе» з метою розширення можливостей у напрямку особистісного зростання та самопізнання.

 

Медицина

За тиждень у пологовому відділенні ЦМЛ народилося п’ятеро малюків. Центр первинної медико-санітарної допомоги відвідало 1298 покровчан, 90 містянам надана невідкладна допомога в амбулаторіях. У добовому стаціонарі центральної міської лікарні проліковано 111 хворих, на лікуванні денного стаціонару хірургії знаходиться 69 пацієнтів, терапії – 110. Бригади екстреної медичної допомоги здійснили 186 виїздів.

Комунальна сфера

Комунальники виконують сезонні роботи. «Добробут» усував несправності ліній зовнішнього освітлення. Здійснював санітарну обрізку дерев, прибирав територію міста, впорядковував дороги та пішохідні зони.

В місті тривають реконструкції пішоходів, ремонти внутрішньо квартальних територій.

Надзвичайники

Ліквідовували наслідки двох пожеж у приватному секторі міста, постраждалих немає.

Оставить комментарий

avatar
250