Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Покров за тиждень

Покров за тиждень
17 Вер 2019 12:35 | Новини Покрова

Освіта

У закладах освіти проведено тематичні заходи присвячені олімпійському тижню та до Міжнародного Дня грамотності.

Взято участь в обласній нараді для методистів з питань соціального захисту.

Протягом тижня здійснено моніторинг відвідування учнями та вихованцями закладів загальної середньої та дошкільної освіти. Промоніторено планування роботи на 2019-2020 навчальний рік, розподіл підручників, оформлення відповідної документації, скоординовано роботу щодо планового обстеження житлово-побутових умов дітей пільгових категорій.

Медицина

У пологовому відділенні ЦМЛ народилося чотири малюка. Протягом тижня у добовому стаціонарі проліковано 92 хворих, 99 пацієнтів нині знаходяться у денному стаціонарі хірургічного профілю, 89 — у денній терапії.

До Центру первинної медико-санітарної допомоги звернулося 1957 осіб, невідкладну допомогу в амбулаторіях отримали 81 особа.

Бригади екстреної медичної допомоги здійснили 167 виїздів.

Соціальна сфера

На прийомі у фахівців управління праці та соціального захисту населення побувало 378 громадян. Прийнято 54 заяви на призначення усіх видів державної допомоги , в тому числі пільг та субсидій.

Взято участь у нараді в Головному управлінні Держпраці у Дніпропетровській області щодо поновлення роботи інспекторами праці у зв’язку з прийняттям Порядку здійснення державного контролю за додержанням законодавства про працю, що затверджений новою постановою КМУ.

Мобільною бригадою соціально-психологічної допомоги постраждалим від домашнього насильства та насильства за ознакою статі здійснено три виїзди.

Чотири особи з інвалідністю отримали направлення на забезпечення технічними засобами реабілітації.

Проведено навчання зі спеціалістами відділу грошових виплат та компенсацій щодо зміни до Порядку призначення житлових субсидій.

В управлінні обліковується 2920 отримувачів житлових субсидій, 1642 домогосподарства, які користуються пільгами, 2901 отримувач державних допомог, 267 учасників АТО, 376 ВПО.

У центрі зайнятості для безробітних, які перебувають на обліку, проведено 19 профорієнтаційних заходів — інформаційні семінари та з техніки пошуку роботи.

Комунальна сфера

Працівники “Добробуту” обслуговували лінії зовнішнього освітлення, прибирали території, викошували траву, поливали дерева та клумби.

У міськводоканалі виконали чотири заявки.

Оставить комментарий

avatar
250