Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Міський голова Покрова провів виїзний прийом в одному з кварталів Рудника

Міський голова Покрова провів виїзний прийом в одному з кварталів Рудника
11 Вер 2019 09:21 | Новини Покрова

Зустріч у мікрорайоні, ініційована міським головою, зібрала чимало мешканців. Цей квартал є одним з найстаріших, об’єднує будинки 29-43, що по Шляховій, його ще називають селищем Будівельників. Двоповерхові дерев’яні будинки зводилися ще на початку 50-х, у шістдесятих їх обклали цеглою, створивши житловий комплекс. Проблеми тут накопичувалися роками, від старих дерев, свого часу висаджених впритул до будівель, до стану комунікацій і мереж. Протягом останніх років проводилися поточні ремонти, однак багато питань ще залишаються нагальними.

Аби обговорити їх конструктивно, до загальної розмови були запрошені керівники комунальних підприємств, лікарні та управління праці, поліції, управляючої кампанії, Дніпрообленерго, міськгазу.

Люди мали можливість оговорити як соціальні, так і комунальні проблеми. На останніх акцентувалася основна увага. Всі підняті питання не вирішувалися десятиріччями, мешканці погоджувалися, що розв’язати їх в одну мить – неможливо. Робота у цьому напрямку триває, і ця тенденція продовжиться, на чому наголосив міський голова, підкресливши, що всі підняті питання будуть поступово вирішуватися.

Оставить комментарий

avatar
250