Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Ветерани АТО Покрова разом з родинами відвідали острів Хортиця

Ветерани АТО Покрова разом з родинами відвідали острів Хортиця
21 Сер 2019 09:07 | Новини Покрова

Міська спілка воїнів — учасників АТО об’єднує у своїх рядах людей, які у непростий період стали на захист нашої держави. Разом легше пройти складний шлях  переходу з режиму “війна” до режиму “мир”, бо саме принцип  “рівний — рівному” серед найдієвіших для адаптації до  мирного  життя.

Діяльність спілки всіляко  підтримується у місті, колишніх воїнів залучають до громадської діяльності, соціальних проектів, занять спортом, вони мають можливість здобути нові затребувані професії. Важливо, що спілкуванні об’єднує не лише учасники  АТО, а й найрідніших — їхні родини, які ділять з ними усі випробування.

Минулої суботи,  за підтримки міського голови Олександра Шаповала, члени  спілки ветеранів АТО разом із дружинами та дітьми побували у Запоріжжі на знаменитому острові Хортиця. Учасники  поїздки залишилися дуже задоволені візитом до націоеального заповідника.

Особливе враження справив виступ кінного театру «Запорізькі козаки» під час якого демонструвалися навички їзди верхи, різноманітні трюки та бойові прийоми. Усі охочі  могли спробувати навчитися стріляти з лука, взяти участь у майстер-класах. Покровчани із задоволенням відвідали місцевий “Музей козацтва”,  де на власні очі побачили різноманітні предмети козацької епохи.

Як зізнаються учасники поїздки, особливе захоплення Хортицю викликала у дітей. Відзначили, що було дуже приємно так цікаво провести час разом та поспілкуватися родинами.

Оставить комментарий

avatar
250