Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У ШКОЛІ РОБОТЕХНІКИ ПОКРОВА РОЗПОЧАЛИСЯ БЕЗКОШТОВНІ КУРСИ З ОФІСНОГО ПРОГРАМУВАННЯ

У ШКОЛІ РОБОТЕХНІКИ ПОКРОВА РОЗПОЧАЛИСЯ БЕЗКОШТОВНІ КУРСИ З ОФІСНОГО ПРОГРАМУВАННЯ
9 Сер 2019 09:44 | Новини Покрова

Школа робототехніки, яку минулого року відкрили у Покрові на базі Будинку творчості дітей та юнацтва, дарує знання юним містянам не лише протягом навчального року. У червні тут працювали у режимі Літньої школи, а з п’ятого серпня тривають курси з офісного програмування, куди запрошували усіх охочих віком від 10 до 18 років.

– Ми маємо максимально використовувати наявні ресурси, аби розвивати інтелектуальний потенціал наших дітей. Прагнемо, щоб Школа робототехніки давала серйозний старт до професій майбутнього, і свій перший цінний досвід в галузі ІТ-технологій вони отримували вдома, у рідному місті, – підкреслює міський голова Олександр Шаповал.

Можливістю відвідувати безкоштовні курси скоросталися понад два десятки хлопців та дівчат, яких поділили на дві вікові групи. Таких шкіл, як у нас, лише сім в області, тож не дивно, що серед охочих записатися на курси були і діти з населених пунктів сусідніх районів.

Викладачі розповідають, що цікавість виявляли і дорослі, найстаршому претенденту на відвідування курсів було шістдесят років.

Microsoft Office лише на перший погляд здається простою річчю, бо, зазвичай, ми використовуємо цей програмний продукт менш ніж на 30%. Аби оволодіти більшою кількістю інструментів, треба докласти зусиль, відповідно, іншим буде і результат.

Програма курсів передбачає три блоки – Office текстовий, Excel і PowerPoint (анімація).

Крім того, ці курси є додатковою підготовкою для дітей, які займаються у Школі робототехніки, бо дають можливість підготуватися до олімпіади з офісного програмування, яка є у програмі.

Важливо, що слухачі, які відвідують курси вмотивовані, і усвідомлюють, що знання, які вони отримують, це безцінна інвестиція в майбутнє.

Оставить комментарий

avatar
250