Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Стартувала електронна реєстрація до школи

Стартувала електронна реєстрація до школи
6 Сер 2019 08:47 | Новини Покрова

Електронні сервіси все більше входять у наше повсякденне життя.
Відтепер покровчани зможуть зареєструвати своїх дітей до 1 класу онлайн. Заклади освіти міста приєдналися до єдиного автоматизованого порталу, розробленого Міністерством освіти та науки України.
За інформацією управління освіти, онлайн-реєстрація проходитиме на інтернет-майданчиках навчальних закладів міста. Для цього на сайтах НВО, НВК та загальноосвітніх шкіл створені розділи електронної реєстрації. Перейшовши за посиланням, батьки можуть зареєструватися та подати заявку.
Класи цьогорічних першокласників уже сформовані, а от батьки, діти яких підуть до школи у вересні 2020 року, уже можуть починати їх реєстрацію. Орієнтуючись на кількість поданих анкет, це допоможе адміністрації збалансовано сформувати попередню мережу класів.
Зарахування до закладу освіти, як і раніше, відбуватиметься на підставі заяви, особисто поданої батьками.
Першочергове право на зарахування до школи мають діти, які проживають на території, що закріплена за конкретним навчальним закладом. Список вулиць та будинків, котрі належать до території обслуговування, можна знайти на шкільних сайтах.
Нагадаємо, що електронні сервіси в освітній сфері Покрова почали впроваджуватися ще наприкінці 2015 року. Саме відтоді функціонує електронна реєстрація черги дітей в дошкільні заклади міста. Це дає можливість відслідковувати потреби батьків на місця в дитячі садки та забезпечує прозорість зарахування.

Оставить комментарий

avatar
250