Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У ПОКРОВІ ЗАВЕРШЕНО РЕАЛІЗАЦІЮ ЧЕРГОВОГО ПРОЕКТУ, ЩО СТАВ ПЕРЕМОЖЦЕМ БЮДЖЕТУ УЧАСТІ — 2019

У ПОКРОВІ ЗАВЕРШЕНО РЕАЛІЗАЦІЮ ЧЕРГОВОГО ПРОЕКТУ, ЩО СТАВ ПЕРЕМОЖЦЕМ БЮДЖЕТУ УЧАСТІ — 2019
1 Сер 2019 09:41 | Новини Покрова

Проект “Розвиток і підтримка дитячого спорту клубу“Аякс”, що входить у структуру ДЮСШ ім. Д. Дідіка, у п’ятірці цьогорічних лідерів набрав найбільшу кількість голосів — 569.

Автором проекту є керівник клубу Ігор Мациборко — заслужений тренер України з тайського боксу, володар чорного поясу з карате, призер абсолютної першості Чемпіонату України, серед вихованців якого близько десяти майстрів спорту, у тому числі міжнародного класу.

Покращення спортивної бази клубу покровчани підтримали уже втретє. Минулі роки проекти “Аяксу” теж увійшов у число переможців партиципаторного бюджетування. Міським коштом було встановлено металопластикові вікна та придбано необхідні тренажери та спорядження. Тренувальний процес став більш ефективним, а перемоги ще яскравішими.

Цьогоріч троє бійців клубу стали чемпіонами України, ще троє увійшло до складу збірної України, впевнені перемоги аяксвіці здобули на чемпіонаті області, який, до речі, приймав Покров.

Нині вони готуються до кваліфікаційних відбіркових змагань, які в серпні пройдуть у Туреччині. Успішний виступ може стати перепусткою на чемпіонат світу, що є мрією кожного спортсмена.

Нове обладнання та екіпірування, серед якого боксерські рукавиці, захист, тренерські пояси, тай-пади, маківари, боксерські мішки, настінні подушки та інша амуніція допоможуть юнакам якісно підготуватися до турніру та наблизитися до мрії.

Бажаємо “Аяксу”, аби перемога у бюджеті участі стала запорукою найвищих спортивних перемог!

Оставить комментарий

avatar
250