Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Затверджено форму заявки на переміщення пального або спирту етилового транспортними засобами

Затверджено форму заявки на переміщення пального  або спирту етилового транспортними засобами
3 Лип 2019 09:25 | Обласні новини

Головне управління ДФС у Дніпропетровській області доводить до відома, що 01.07.2019 набрав чинності наказ Міністерства фінансів України від 08.05.2019 № 188 «Про затвердження форми заявки на переміщення пального або спирту етилового транспортними засобами, що не є акцизними складами пересувними, та Порядку її заповнення» (зареєстрований у Міністерстві юстиції 05.06.2019 за   № 579/33550) (далі – Наказ № 188), яким затверджено:

► форму заявки на переміщення пального або спирту етилового транспортними засобами, що не є акцизними складами пересувними (далі – заявка);

► Порядок заповнення заявки на переміщення пального або спирту етилового транспортними засобами, що не є акцизними складами пересувними (далі – Порядок).

Так, такі заявки складають суб’єкти господарювання, які не є розпорядниками акцизних складів та здійснюють переміщення на митній території України власного пального або спирту етилового для потреб власного споживання чи промислової переробки.

Складаються та надсилаються заявки до контролюючого органу в електронній формі з урахуванням вимог законодавства з питань документування управлінської діяльності. Заявка заповнюється державною мовою.

Оставить комментарий

avatar
250