Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Спорт відволікає від подій навколо та заохочує бути активними: юні баскетболісти з Дніпра про всеукраїнські шкільні ліги

Спорт відволікає від подій навколо та заохочує бути активними: юні баскетболісти з Дніпра про всеукраїнські шкільні ліги
17 Кві 2024 21:05 | Обласні новини

До «Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч» на Дніпропетровщині долучилися тисячі дітей. Кожен має свою мотивацію та історію зі спортом. Одні займаються ним професійно. Є аматори, які у вільну годину ганяють м’яча на полі чи танцюють. Зустрічаються й новачки. Та всі вони однаково впевнені – національні змагання відволікають учнів від війни та мотивують бути активними. 

«Дізнавшись про старт «Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч», всі дуже згуртувалися. Від адміністрації гімназії до вчителів. Неабияк зраділи й діти, бо подібних заходів не було останні два роки – через війну. Тому наші учні активно долучилися до тренувань – збиралися на них двічі на тиждень. Приходили залюбки. Старанно готувалися, аби відстояти спортивну честь свого закладу», – поділилася вчителька з фізкультури дніпровської гімназії Надія Іл’єнко.

 За звання найкращих учні цієї гімназії боролися у декількох видах спорту, серед яких й баскетбол. У цій команді – десять хлопців. З-поміж них й дев’ятикласник Едуард. Майже сім років хлопець займався футболом. Та зголосився пізнати секрети ще одного виду спорту заради друзів та гімназії.

Оставить комментарий

avatar
250