Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Презентували путівник ветерана та обговорили, як змінилося життя: у Дніпрі відбувся форум «10 років війни. Шлях до Перемоги»

Презентували путівник ветерана та обговорили, як змінилося життя: у Дніпрі відбувся форум «10 років війни. Шлях до Перемоги»
17 Кві 2024 00:35 | Обласні новини

На одній зі станцій Дніпровського метрополітену зібралися сотні людей. Керівництво регіону, районів і обласного центру. Діючі військові та оборонці, які відновлюються після важких поранень. Медики, волонтери та громадські діячі. Всі вони долучилися до форуму «10 років війни. Шлях до Перемоги». На ньому говорили, як змінилося життя, та презентували путівник ветерана.

«Не втомлююся повторювати – «Дякую, Герої!» За те, що 10 років війни стоїмо. Життя продовжується у тилових містах і селах. І все завдяки оборонцям. Хлопцям та дівчатам, які стали бронею для кожного з нас. Серед них багато мешканців нашого регіону. І вони мають знати – ми поруч. З тими, хто на передовій. Підтримуємо озброєнням. Не підведемо й воїнів, які повернулися додому. Або згодом приїдуть до рідних», – зазначив начальник ОВА Сергій Лисак. 

Про те, що в області для цього роблять, говорили на Форумі «10 років війни. Шлях до Перемоги». Йшлося про розширення мережі реабілітаційних центрів. Запуск «єдиного вікна» послуг для демобілізованих та їхніх сімей – «Я – ветеран». Проєкт #ТитаниUA, задача якого вирішення нагальних потреб Героїв. Підняли й питання державної політики підтримки воїнів.

Оставить комментарий

avatar
250