Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Виробники агропродукції з Дніпропетровщини можуть отримати генератори від міжнародних партнерів

Виробники агропродукції з Дніпропетровщини можуть отримати генератори від міжнародних партнерів
2 Кві 2024 15:06 | Обласні новини

Підприємства, які займаються виготовленням і переробкою продуктів харчування, можуть отримати генератори від міжнародних партнерів. Їх готова надати Продовольча та сільськогосподарська організація ООН. Фінансує проєкт уряд Німеччини. Дедлайн подачі заявок – 7 квітня 2024 року. Про це повідомили у Дніпропетровській ОВА. 

Програму втілюють у дев’яти областях України: в Сумській, Чернігівській, Донецькій, Харківській, Дніпропетровській, Запорізькій, Миколаївській, Одеській та Херсонській. Мета гуманітарної ініціативи – підтримати виробників.

Підприємство, заявку якого погодять, може отримати дизельний генератор, потужністю до 550 кВт. Для сталої роботи у разі перебоїв з електропостачанням.

Щоб взяти участь у програмі, необхідно заповнити онлайн-форму.

Заявки приймають від підприємств харчової промисловості, що спеціалізуються на тваринництві, агропереробці, виробництві хліба, молока, м’яса, риби. А ще займаються холодильним зберіганням овочів, фруктів, ягід, горіхів.

Отримані запити аналізуватимуть. Усіх, хто пройшов відбір, повідомлять, де можна забрати генератор.

Їх кількість обмежена. Отримати допомогу зможуть ті, хто першим надіслав заявку та відповідає усім критеріям програми.

Більше можна дізнатися за телефонами «гарячої лінії»: +38 099 090 7582; +38 068 318 0943. Або ж написати на електронну пошту UA-Feedback@fao.org.

Оставить комментарий

avatar
250