Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Дніпрі відкрили вже другий Центр рекрутингу української армії

У Дніпрі відкрили вже другий Центр рекрутингу української армії
29 Бер 2024 03:55 | Обласні новини

У Дніпрі запрацював вже другий Центр рекрутингу української армії. Тепер отримати інформацію та дізнатися про актуальні вакансії у війську можна як на правому, так і на лівому берегах. Про це повідомили в обласній військовій адміністрації. 

Доступні сотні вакансій від підрозділів Сухопутних військ, Морської піхоти, ТРО та Національної Гвардії України. Підібрати підходящу допоможуть двоє цивільних співробітників рекрутингового центру.

«Минулого тижня ми відкрили перший рекрутинговий центр у Дніпрі. За цей короткий період вже маємо попередні результати: до наших рекрутерів звернулися 52 людини. Частина з них вже на тому чи іншому етапі долучилися до Сил оборони. Ця цифра відповідає досвіду першого центру у Львові, тож найближчим часом ми очікуємо подальшого росту показників», – наголосив Уповноважений з питань рекрутингу Міністерства оборони України Олексій Бежевець.

Одним з перших до рекрутингового центру прийшов 49-річний Юрій. Каже, поки вивчає інформацію. Хоче визначитися, де буде найбільш корисним.

Оставить комментарий

avatar
250