Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

«Прозорі» тренінги, посівна та допомога від міжнародних партнерів: в ОВА розповіли про події тижня

«Прозорі» тренінги, посівна та допомога від міжнародних партнерів: в ОВА розповіли про події тижня
26 Бер 2024 20:45 | Обласні новини

Для фахівців, які опікуються закупівлями, організовують серію тренінгів у новому форматі. Майже всі райони області вже розпочали посівну. А чеські партнери планують підсилити підтримку регіону. Про це під час брифінгу розповів перший заступник начальника Дніпропетровської ОВА Володимир Орлов. 

«Підвищуємо обізнаність фахівців, які опікуються закупівлями. Минулого тижня відбувся черговий тренінг. До нього приєдналися понад 400 учасників. Говорили про нюанси проведення аукціонів. Практику антимонопольного комітету і судів. Відповідальність для тих, хто порушує закон», – зазначив Володимир Орлов. 

За його словами, такі освітні зустрічі будуть продовжуватися. Вже запланували серію тренінгів «Закуповуй прозоро». Вони проходитимуть за технологією кейс-стаді. Це система, яка базується на аналізі та вирішенні конкретних ситуацій. Реальних та змодельованих. Під час інтенсивів будуть розглядати окремі теми – медикаменти, транспорт, енергоносії. 

«Учасники зможуть підвищити свою кваліфікацію, отримати відповіді від практиків, виявити власні помилки, – наголосив перший заступник очільника області. – Все це робимо для того, аби підготовка до торгів була грамотною. А отже – державні кошти використовувалися раціонально. За цим слідкує робоча група «Прозорість та підзвітність». 

Оставить комментарий

avatar
250