Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Очільник міністерства молоді та спорту зустрівся зі студентами в ОВА та познайомився з амбасадором проєкту ТитаниUA

Очільник міністерства молоді та спорту зустрівся зі студентами в ОВА та познайомився з амбасадором проєкту ТитаниUA
25 Бер 2024 23:05 | Обласні новини

З візитом на Дніпропетровщині був очільник міністерства молоді та спорту України Матвій Бідний. В ОВА він зустрівся зі студентами. З різних областей країни вони з’їхалися на Школу органів місцевого самоврядування. Дводенний освітній інтенсив. Під час нього хлопцям і дівчатам презентували й ініціативу керівника регіону Сергія Лисака – ТитаниUA. Познайомили з 23-річним воїном, який став амбасадором цього проєкту. 

«Молодіжна політика – важлива, адже це величезний потенціал. Хлопці та дівчата активні у самоврядуванні, долучаються до запровадження демократичних принципів прийняття рішень. Кожен у своїх організаціях. Цей досвід потрібний, бо далі вони понесуть його з собою. Коли підуть до місцевих адміністрацій та рад, Кабміну чи Верховної Ради. Все це по силах молоді. Доклавши зусиль, вони точно досягнуть бажаного», – сказав Матвій Бідний.

Очільник міністерства познайомив молодь з ініціативами, на яких зараз зосереджена його команда. Це розвиток масового спорту і формування архетипу національного героя. Останнє необхідне, аби розказати світу, хто ми є.

Оставить комментарий

avatar
250